dilluns, 18 de febrer del 2008

Vinnari

Passatge del Forn, 8
08700 Igualada
tlf. 93 804 88 86
http://www.vinnari.com/




Ja hi tornem, i aquest mes toca parlar del restaurant Vinnari. El passat dijous dia 14 amb el permís de Sant Valentí, vam tenir el plaer de descobrir aquest petit local situat al Passatge del Forn número 8.
Començarem parlant de l’extraordinària localització, situat en ple cor d’Igualada tocant a la Plaça de l’Ajuntament és ideal per atansar-s’hi tot passejant sens importar de quin racó de la ciutat es vingui. El disseny del local està força aconseguit donant una sensació de caliu i una atmosfera agradable i confortable alhora, cosa que els ha valgut diversos premis.
Gastronòmicament parlant tot i tenir bons plats és més un local destinat a degustar bons vins, ho demostra l’extensa oferta en quant a varietat i qualitat de la carta de vins. Ara bé, això no vol dir pas que es descuidi la teca, sinó al contrari.
Sigui quin sigui el vi escollit hi ha un bon plat disposat a acompanyar-lo, des d’amanides, patés, embotits ibèrics, formatges, passant per carpaccios i xapates diverses, fins i tot vam poder disfrutar d’uns makis per honorar la marxa d’una de les notres companyes cap al japó. A destacar sobretot, l’exquisida decoració amb que se serveixen les amanides, que entren en bona mesura pels ulls. I en tot aquest ambient de delicatessen, les postres no podien ser altres que una fondue de xocolata.
A l’hora d’escollir el vi vam anar sobre segur: en primer lloc un clàssic de la D.O. Penedès, el Can Feixes Negre Selecció del 2004, un vi molt equilibrat, sedós i agradable de prendre i amb una molt bona relació qualitat preu. Per la segona proposta ens vam deixar portar i vam escollir el vi del mes: Pagos del Moncayo 2006 de la D.O. Campo de Borja, a l’Aragó, és un vi jove i el seu copatge a base de garnatxa i syrah fa que tot i no ser tant fi com l’anterior tingui un caràcter més marcat i personal. Pel vi de postres que va acompanyar la fondue vam anar completament a cegues i ens van servir un generós: el Par. Vino Naranja, (D.O. Condado de Huelva –per D.O.s que no falti!) macerat durant 8 anys amb pell de les taronges amargues de la zona i que és una bona proposta per substituïr de tant en tant el nostre moscatell o el Pedro Ximénez.
Finalment, ens referirem al servei que en tot moment va ser correcte i a la direcció; ens complau veure gent jove amb ganes que es dedica al món de la restauració i se’n surt prou bé. Com ja sabeu la nostra és una gastronòmica jove en quant a mitjana d’edat i sempre és gratificant creuar-se amb gent de generacions similars, demostrant doncs que hi ha relleu assegurat i amb molt bona base.
Salut i fins la pròxima companys!


1 comentari:

Albert_LATRAKA ha dit...

Ostres tu quins nassos vermells que veig!!!!