dimecres, 12 de setembre del 2007

Presentació

La societat gastronòmica Quatre Gats neix a Igualada els volts de l'11 de setembre de 2007 amb la vocació de degustar i disfrutar del plaer que representa la menja en bona companyia. És una societat jove, amb ganes d’experimentar noves sensacions culinàries, passant pels tastos més tradicionals i sense tancar-nos a res, acompanyat sempre dels vins nostrats i d’arreu.
Pretenem aprofitar-nos i enriquir-nos de la diversitat en quant al nombre i la qualitat que el mercat de la restauració ens ofereix a Catalunya, i especialment la comarca de l’Anoia.

La intenció d’efectuar crítiques culinàries es fa sempre des d’un punt de vista subjectiu en quant a gastronòmica i sempre mirant de ser constructius. La inexperiència que poguem tenir l’anirem llimant amb el temps, això però no ens impedeix donar la nostra opinió. Creiem que aquest últim punt pot ser útil en primer lloc per agraïr la bona feina que fan dia sí dia també els professionals del sector i també per exigir-nos a nosaltres mateixos un plus de dedicació.

Sóm conscients que no estem aïllats, i que qualsevol pot tenir una opinió que difereixi totalment de la nostra. Per tant, animem a tothom a que la comparteixi amb nosaltres mitjançant un comentari en aquest bloc o bé escrivint-nos un correu a l'adreça 4gats.sg@gmail.com. Ens enriquirà a tots plegats. De la mateixa manera estem oberts a qualsevol classe de suggeriments i propostes que podeu fer-nos arribar per les mateixes vies.

Dit això, aixequem les copes i

Salut!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Em plau, mestre Jorgh, deixar el primer comentari.

Poca cosa més que felicitar-te/vos per aquesta nova iniciativa, i esperar frisós anar llegint coses interessants.

Si m'ho permeteu, procuraré aportar alguna cosa interessant i constructiva al blog (criticar es pot considerar construir?)

Salut
El_vell_grillat

Anònim ha dit...

ei!
tot i que al missatge hi surt el meu nom, he de dir que el text no és pas meu sinó del presi del grup!

i ara, un acudit gastronòmic per anar fent boca:

Si quan cremem greix a la barbacoa fa tant bona olor, com és que quan en cremem al gimnàs fa tanta pudor??

Anònim ha dit...

Benvolguts 4.

Ens explicareu llocs que heu visitat o allò que heu cuinat?

Ens recomanareu coses? O voleu més aviat muntar una societat gastronòmica a l'estil basc?

I què en penseu de la propera instal·lació d'un McDonalds a la ciutat d'Igualada, encara que sigui al polígon i sense sortir del cotxe?

No s'hi val dir que hi vagi qui vulgui, opineu dels pros i contres, si-us-plau.

Salut
El vell grillat

PD: coneixerem els integrants del grup?

Anònim ha dit...

una pregunta

com són les societats gastronòmiques a l'estil basc?

Àlvar Vidal i Cortés ha dit...

No patiu gent! Tot arribarà!
Tot just acabem de crear la gastronòmica, quan puguem penjarem una ressenya dels integrants de la societat i critiques dels locals que anem visitant.
A més a més s'escriurà de temes culinaris diversos...
La primera cita tindrà lloc el proper dia 27 de Setembre, osigui que d'aqui poc sabreu més cosetes.
Fins aviat! i salutacions a "El vell grillat" per iniciar-inaugurar els comentaris del blog.