dimarts, 18 de setembre del 2007

Posant-nos les piles

La societat encara no ha arrencat amb l'activitat principal: seure a la taula a menjar. Però ja s'estan ultimant els detalls del sopar d'estrena, que si no hi ha novetats tindrà lloc el proper dijous 27 de setembre, de moment mantindrem l'intriga sobre el lloc escollit.

Ara bé, com que un bon menjar ha d'anar acompanyat d'un bon beure, tant durant com després de l'àpat, em permeto recomanar-vos un article que he escrit avui al meu bloc personal sobre un digestiu que potser a la nostra comarca no és gaire popular, però sí en altres llocs de la geografia catalana: els licors de Chartreuse.

3 comentaris:

Gerard Ninot ha dit...

Sobre el vi que et vaig comentar:

Abadal
D.O: pla del bages
varietat: picapoll
any: 2006

degut ke es un vi força jove en boca trobarem un toc acid i amb molts aromes primaris, ja que el seu temps en barrica a estat el minim.

altre vi del pla del bages que esta molt be, aquest cop negre:

abadal
D.O: pla del bages
varietats:Cabernet Sauvignon y Syrah
any: 2001

degut a al seu envelliment en barriques de roure francès i america durant 12 mesos, trobarem que i predominen
els aromes secundaris i terciaris
recomanable en carn, ja que es potent i en boca es fa dens.

aqui kda la meva aportacio de moment jorgh.

salut i copes!!!!!

JoRGH ha dit...

moltíssimes gràcies,
imagino que a més el teu comentari servirà a molta gent que no té tant present aquesta zona alhora de comprar un bon vi.

ara la qüestió és, es troben fàcilment??

Gerard Ninot ha dit...

jo krek ke si aneu a kan bakus els tindran, i sino a manresa ia una botiga anomenada sete cel ke esta a la carretera de vic.

o sento per les faltes....

saluttttt!!!!!